Team

Saman Bawai

Frisör – Gesällbrev & Mästarbrev

Saman har varit frisör sedan 2015 och är stolt mästare sedan 2022.
Saman är Salongens Picasso som frisör är han en perfektionist som grottar ner sig i rätt vinklar och detaljer. Han har testat lite olika karriärer och är även utbildad som personlig tränare. Men vi är så glada att det var frisör som föll honom mest i smaken. En mer engagerad, noggrann och hängiven frisör får man leta efter. Saman jobbar som handledare för gymnasieelever och ser därmed till att våra fantastiska yrkeskunskaper förs vidare till våra framtida kollegor. 

Aviva Evan

Frisör – Gesällbrev & Mästarbrev

Aviva har varit frisör sedan 2015 och är stolt mästare sedan 2022. Aviva är lyhörd, snabb, analyserande och älskar sitt jobb och människor. Hon är även utbildad som nagelterapeut. Hon brinner för yrket och strävar alltid för att lära sig mer. När Aviva har tid över så jobbar hon som handledare för gymnasieelever och ser därmed till att våra fantastiska yrkeskunskaper förs vidare.

 

Julia Pagels

Frisör – Frisörlicens A

Vår stjärna Julia är en positiv, glad och energifylld person. Hon har erfarenhet som frisör där resan gått från frisörlärling till anställd vilket gör henne till en mycket ansvarsfull kollega. Hon är en trogen medarbetare som alltid ställer upp. Julia lämnar inget åt slumpen utan tänker väl igenom varje detalj i sina arbeten. Julia har avslutad grundutbildning och håller nu på med sin traineetid på 2000 tim, därefter är det dags att avlägga gesällbrev.